Waist Trainer info overzicht pagina

Waist Trainer info overzicht pagina

Onze jarenlange ervaring met Waist Trainen, hoe helpen we jou bij je keuze en doel?

Hoe onze jarenlange ervaring het jou makkelijker maakt tijdens het online winkelen. Al jaren zien we dat mensen veel te weinig lezen voor ze daadwerkelijk bestellen. Dit terwijl wij continue alle informatie over waist trainen, je maat, de modellen en meer overal schrijven, vermelden en linkbaar maken. Er word niks in het ongewisse gelaten voor je! Lees daarom meer......

 

 

Online winkelen en ervaring

 

Een online business draaiende houden is gebaseerd op techniek, snelheid, kwaliteits producten en arbeids efficientie in de klantenservice. Omdat we altijd optimaliseren om vooral jou snel te kunnen antwoorden en adviseren passen wij ook regelmatig onze werkwijze aan.

 

Dan hoeft er niet 10 keer heen en weer gechat of gemaild te worden. Dan hoeven we niet van een en dezelfde persoon en een chatbericht en een mail en een bericht via contactformulier en een bericht via Facebook te beantwoorden. Echt dit gebeurd! Ik denk dat mensen bedonderd zijn door andere webshops waarom ze in een soort paniek alle kanalen bij langsgaan om iemand te pakken te krijgen. Terwijl dit nergens voor nodig is want wij zijn er al zo lang!

 

We zijn zo enorm snel in het antwoorden maar als 1 persoon via meerdere kanalen dezelfde vragen stelt zijn er soms meerdere klantenservice medewerkers met dezelfde persoon bezig. Dit is niet bepaald arbeids efficient te noemen. En resulteert soms in dubbele beantwoording waardoor andere klanten weer langer op een antwoord moeten wachten.

 

 

Alle info over Waist Trainen met een Originele Waist Trainer 

 

Vergeet niet dat we echt alle, maar dan ook alle informatie over Waist Trainen in onze Guide Online hebben staan voor je. Ik som ze nogmaals voor je op, maar ze staan ook bij de producten onder specificaties, in de FAQ (veelgestelde vragen pagina), op de homepage met links enz enz....

 

 

Dat het kiezen van de juiste maat, of zelfs het juiste model voor jou nog vragen opwekt is logisch! En daar komt onze ervaren klantenservice in beeld.

We helpen je graag, goed en heel snel (als je niet meerdere kanalen bezet met dezelfde vraag!). Weet jij al welk model je wilt na het doornemen van onze online info maar je twijfelt over je maatkeuze?

 

Je kunt bij maatkeuze tijdens bestellen kiezen voor "bestellen met persoonlijke hulp bij maat" Rond dit dan als een gewone bestelling af.

Wij nemen dan binnen maximaal 2 werkdagen (meestal binnen een paar uur) contact met je op om je een persoonlijk Maatadvies te geven.

Zorg dat je alle metingen voor ons hebt zodat wij je een correct advies kunnen geven.

 

 

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published
* Required fields