Je expert sinds 2009
Ann Chery & Ann Michell Original
gratis verzending vanaf 60 euro
Whatsapp voor persoonlijk advies

Bodygoals en Waist Training

Bodygoals en Waist Training

Iedereen heeft wel een "bodygoal" , maar wat doe jij om je goals te bereiken?

Iedereen heeft vast en zeker "bodygoals" , zeker met de Instagram reality van deze tijd word je keer op keer geconfronteerd met jouw ideale "droom lichaam". De vraag is natuurlijk hoe realistisch kijk je hiernaar? Deze "perfect" ogende dames besteden veel tijd, moeite en soms geld in hun lichaam!

We komen allemaal in een andere vorm en maat en hier zal onze Schepper een goede reden voor hebben gehad (al zien we die zelf meestal niet zo in). De rest bepaal je eigenlijk zelf door middel van je inzet, voeding en bewegingspatroon. Het is gewoon 200% waarheid, het werk wat je in je lichaam stopt en de voeding die je in je lichaam stopt geven de zichtbare resultaten.

 

 

Mijn "bodygoals" en inzet?

 

Ik zal je eerlijk zijn, ik ben lui als het om beweging aankomt. Conditie is slecht maar daarentegen ben ik best wel heel erg sterk (je moet me eens zien wanneer we verhuizen, verbouwen of iets dergelijks!).

Ik zou graag willen sporten, de pogingen die ik heb gedaan geven me een pijnlijk lijf en veel zweet en tegenstand vanuit mijn hersenen (letterlijk) maar de energie die ik daarna ervan krijg is vrijwel een van de lekkerste gevoelens die er bestaan. Dus waarom dan niet doorgaan? Het zijn mijn eigen hersenen die me tegenwerken. Zoals ze zeggen: "het zit tussen je oren" . Zo werkt het voor mij ook met sporten.

Maar ik zou een dreambody kunnen hebben als ik wel ging sporten. Moet ik waarschijnlijk wel elke dag dit gaan onderhouden en daar heb ik nu geen zin in. Ben over de 30 en als moeder en ondernemer heb ik genoeg andere dingen die mijn prioriteit hebben. 

 

Wat ik doe om weer in vorm te komen is mijn voeding aanpassen, want dat is iets wat me makkelijker (dus niet geheel makkelijk!) afgaat dan elke dag een sportschool in te lopen of thuis oefeningen te doen. En ik draag mijn Waist Trainer zo vaak mogelijk. Zo blijven mijn lovehandles en onderbuik in bedwang. Ik durf te beweren dat zonder mijn Waist Trainer alle huid veel slapper was. Zou ik nog consequenter Waist Trainen zou ik inmiddels meer een "hourglass" figuur hebben.

Waarom doe ik dat dan niet vraag je je af? Ik draag mijn Waist Trainer voornamelijk voor mijn rug en houding. Door de 1e bevalling heb ik echt rug problemen overgehouden (zo ontdekte ik de wereld van Shapewear) en omdat ik dagelijks achter de laptop werk moet ik mijn houding en postuur correct houden om rugpijn te voorkomen of soms gewoon te verminderen.

 

Ik heb nog wel bodygoals! Strakkere bovenbenen, de billen niet verliezen (die waren een mooie bijkomst toen ik aankwam en ik heb gelukkig vrijwel geen cellulitus), bovenarmen moeten strakker (zit in de familie dikke bovenarmen) en de taille slanker, buik platter. Rugvet minder, ik heb best brede schouders wat in verhouding wel mooi is maar met de kilo's zijn ook de rugvetjes meer geworden. Deze kan ik verdoezelen met een Waist Trainer Vest onder kleding, ze worden er ook wat minder van maar echt verwijderen kan alleen door af te vallen en oefeningen te doen. Mijn borsten ben ik eigenlijk ook niet ontevreden mee, ze mochten van mij vroeger altijd wel wat minder maar ze hebben hun werk gedaan (2 keer een jaar borstvoeding) en staan nog fier overeind. Echt slank hoeft van mij persoonlijk niet. Een beetje stevig vind ik wel mooi, in mijn tiener jaren ben ik lang genoeg echt tegen het dunne aangeweest dus ik ken beide kanten.

 

 

Wat zijn jouw "bodygoals" en wat doe jij ervoor?

 

Als ik bovenstaande alinea doorlees zie ik dat ik dingen benoem die ik wil veranderen maar ook dingen benoem die ik dus wel mooi vind aan mezelf. Als jij dus je bodygoals benoemd doe dat ook op dezelfde manier. Niet alleen het negatieve benoemen maar ook datgene waar je wel tevreden mee bent (en durf tevreden te zijn! niemand is perfect en perfect is saai #knipoog). En wees heel eerlijk tegen jezelf, wat doe jij om je bodygoals te bereiken? Ben je net als mij een beetje lui (ik ben niet lui maar ben geen sporter!) stel dan realistische doelen.

 

Begin van 2018 hebben we een aantal keer Waist Trainer Challenges georganiseerd voor klanten. In Juli/Augustus van 2018 gaan we hier weer mee verder bij voldoende belangstelling.

 

Heb jij bodygoals die je nu echt eens wilt aanpakken?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Je expert sinds 2009
Ann Chery & Ann Michell Original
gratis verzending vanaf 60 euro
Whatsapp voor persoonlijk advies