Gratis 14 dagen aan gezonde, combineerbare recepten

  • Geplaatst op
  • 0
Gratis 14 dagen aan gezonde, combineerbare recepten

Zorgvuldig stel ik menu's voor je samen, welke je tijdelijk helemaal gratis krijgt bij je bestelling. Samen afvallen, doe jij mee?

Sinds mijn laatste blog heb ik niet stilgezeten! Ik heb hiervoor heel veel gekookt en niet alles ging in een keer goed (pompoensoep bijvoorbeeld, maar zo lekkerrrrrr!!!) Maar ik ben het koken nu wel even zat (knipoog). Dit heeft geresulteerd in 14 dagen aan gratis menu's voor jou! En ik heb natuurlijk zelf veel geleerd, en ik ben afgevallen!

 

 

Nog minder hoeven koken?

Wat ik nu ga doen is een menu ernaast ontwikkelen om nog minder te hoeven koken, ik ga mezelf dus leren om meals-te-preppen zoals alle #foodies dat zo mooi zeggen. Ik houd niet van die termen, ik vind ze best mutserig klinken (mutserig, is dat een woord? je begrijpt wel wat ik bedoel).

Ik ben gewoon niet zo, doe maar lekker gewoon dan doe je al gek genoeg - soort van instelling. Maar wat ik wel wil net als al die #foodies is echt beter, slanker en energieker in mijn vel zitten. Zeg nou zelf, dat past toch ook bij de producten die ik jouw online aanbied! 

 

Pre = kwaliteit. Ik zal dus niks uitbrengen, verkopen of weggeven wat ik niet zelf heb getest en waar ik niet zelf achter sta. Want dan verlies ik simpelweg de passie in het ondernemen.

 

 

Is jouw Waist Training doel om blijvend slanker te worden?

Wie is klaar voor 14 dagen aan gratis menu's? Waar ik zelf zeker 3 kilo en 6 cm buikomvang mee kwijt ben geraakt?

Je krijgt het gewoon gratis bij je bestelling tot 31 juli van dit jaar. Heb jij in het afgelopen jaar bij mij besteld (dus vanaf vorig jaar zomer ongeveer) en wil jij deze menu's ook helemaal gratis ontvangen? Doe me dan gewoon een berichtje via info@diewilikhebben.com onder vermelding van je ordernummer en dan stuur ik je deze toe.

 

Ook krijg je toegang tot onze Geheime Facebook groep. Natuurlijk moet deze groep nog groeien, maar de bedoeling is dat we elkaar hier gaan gaan ondersteunen, aanmoedigen en inspireren. De groep is geheim zodat je weet dat je er echt gelijkgestemden in vind, vrouwen met een soortgelijk doel als jouw. Geen schaamte, gewoon open en eerlijk!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden