Shapewear voor onder je trouwjurk

Shapewear voor onder je trouwjurk

Sinds 2009 Colombiaanse Shapewear online shoppen in onze online winkel. Nieuw Bodyshapers voor onder je trouwjurk.

Wij zouden Diewilikhebben.com niet zijn als we niet als eerste online winkel van Nederland en Belgie (en eigenlijk van heel Europa) de nieuwste modellen Bodyshapers van Premium Shapewear merk Ann Chery niet aan ons assortiment zouden toevoegen.

Er is een gigantisch aanbod Shapewear voor onder trouwjurken verkrijgbaar, maar geen van de bestaande merken bied genoeg compressie om je figuur perfect uit te laten komen tijdens je Huwelijksfeest. En ik weet waar ik het over heb op dit moment want ik trouw zeer binnenkort zelf!

Ik heb dus een prachtige trouwjurk gekocht van overzees ( dit is een zeer goede gok gebleken, dus wil je nog een mooie trouwjurk heb ik ook wel een goeie tip voor je! Zij het op eigen risico ;) ) en alles aan de jurk sluit mooi aan. Perfect bij mijn borsten, buik, schouders alleen willen mijn brede heupen niet meewerken. Ik moet dus spoed een centimetertje of 4 op mijn heupen zien kwijt te raken! Een aantal kilo's ben ik wel al kwijt en zelfs met mijn strikte Waist Training regime van de afgelopen weken ook een paar cm van mijn buik en taille. Maar de heupen gaan niet zo snel als nodig is. Op dit moment kan ik staan in mijn trouwjurk, als ik probeer te zitten val ik recht achterover (NIET LACHEN! vrouwen issues!)

En toen kwam de keuze om het Shapewear assortiment te gaan uitbreidden met de Powernet lijn van Ann Chery. Eerst beginnen we met dit model Bodyshaper omdat het alle gebieden inpakt (goed inpakt). Resultaat: ik kan zitten in mijn trouwjurk!


Zeemeermin Trouwjurk

Een voorgevormde trouwjurk welke een zandloper figuur benadrukt. Onder een Zeemeermin Trouwjurk kun je corrigerend ondergoed dragen of een bodysuit of bodyshaper.


Baljurk Trouwjurk 

In dit model trouwjurk ligt alle nadruk op je taille en loopt de onderkant van de jurk groots en wijd vloeiend uit. Wil je je taille meer vormgeven is een Classic Waist Trainer een optie of een Powernet Waist Trainer (ook in nude/beige) verkrijgbaar.


Nauwsluitende Trouwjurk (Sheath Weddingdress) 


Een Sheath Trouwjurk benadrukt alle rondingen van een vrouwenlichaam. In dit model willen we geen hobbeltje of zelfs maar rimpeltje zien! Om je heerlijk zeker in dit model Trouwjurk te laten voelen is de nieuwe Body Shaper van Ann chery in ons assortiment een echte aanrader!Dit zijn natuurlijk maar een paar van de Trouwjurk Silhouetten die er bestaan. Staat jou Trouwjurk model er niet tussen en wil je advies aangaande je Shapewear onder je trouwjurk? Doe ons dan gewoon even een mailtje! We helpen en adviseren je graag, je Huwelijksdag moet een zorgeloze dag zijn. Shapewear van de juiste kwaliteit kan vele uiterlijke zorgen alvast voor je wegnemen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden